Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
14 новини с етикет: Ихтиман

За кеф на 400-те зрители, изпълнили почти до краен предел стадион “Герена”, Балкан Ботевград победи Ботев Ихтиман с 4:3 в турнира за Купата на България. Срещата започна с натиск и фрапантен пропуск на Йордан Дамянов в 3-ата минута. Въпреки, че бяха по активни на терена, футболистите на..

Слабо земетресение с магнитуд 2,2 по скалата на Рихтер е регистрирано в триъгълника Елин Пелин – Ихтиман – Етрополе на 29 септември в 11,32 часа. Това показват даниите на НИГГГ на БАН. Трусът е бил с дълбочина 5000м, а епицентърът му е на 5 км южно от град Етрополе. На 29 септември..

Днес, 15.01.2020 г., Районна прокуратура – Ихтиман е започнала досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 330, ал. 1 от НК – палеж. Около 03:20 ч. бил получен сигнал за възникнал пожар върху покривна конструкция на недвижим имот – частна къща на адвокат Ирен Савова..

Четири отбора се състезаваха във вчерашния Мемориалния турнир "Асен Борисов": ВК "Ботев" - гр.Ихтиман, "Медиус" - гр.Сандански, ВК "Хектор" – гр.София и ВК"Етрополе" – гр.Етрополе.Мемориалният турнир се провежда в памет на  Асен Борисов - бивш президент на ВК "Етрополе", Ивайло..

Един човек е убит, а са 10 задържани от полицията, след масов бой между две ромски фамилии в Ихтиман. От МВР уточниха пред "Хоризонт", че скандалът е започнал в понеделник привечер. В масовия бой са участвали над 20 човека. За да не се разрастне инцидентът, в града са били изпратени екипи на..

Стрелба и трима ранени е имало тази нощ в ихтиманското село Долна баня. По информация на "Хоризонт" инцидентът е станал след скандал между два ромски клана. В момента в района се провежда масирана полицейска операция. Изпратени са много екипи на полицията. В част от къщите се провеждат..

В края на днешния работен ден в малкия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871” в Етрополе ихтимански майсторки на писани яйца не само бяха изложили произведенията на своето изкуство, но и демонстрираха на посетителите умението си да работят с восък и игла върху донесените им яйца.Работата си..

Петима души са задържани за масово сбиване в циганската махала в Ихтиман, съобщиха от пресцентъра на МВР.В потушаването на напрежението са участвали и полицаи от Костенец, Елин Пелин, Самоков и магистрална полиция към ОДМВР-София. За по-малко от два часа ситуацията е овладяна, а инициаторите -..

В мач от областното първенство по футбол юношите младша възраст на Балкан разгромиха Ботев Ихтиман с нетипичния футболен резултат 9-3. Само през първото полувреме бяха отбелязани седем гола, то завърши при 4-3 за домакините. През второто водените от треньора Григор Стойчовски..

Полицейска операция, насочена срещу извършването на кражби, е осъществена на територията на община Ихтиман, съобщи пресцентърът на МВР.В акцията са участвали и служители на държавното лесничейство в Ихтиман. Операцията е предизвикана заради зачестилите кражби на дърва за огрев и на селскостопанска..

« предишна12следваща »